Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSkulberg, O.nb_NO
dc.contributor.authorBerglind, L.nb_NO
dc.contributor.authorSkulberg, R.nb_NO
dc.contributor.otherSkulberg, O. - Project managernb_NO
dc.date.accessioned2014-08-01T08:24:33Z
dc.date.available2014-08-01T08:24:33Z
dc.date.issued1986nb_NO
dc.identifier1871nb_NO
dc.identifier.isbn82-577-1084-9nb_NO
dc.identifier.issn1894-7948nb_NO
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/204497
dc.description.abstractDet er laget en oversikt over enkelte kjemiske forbindelser som er forbundet med lukt- og smakspåvirkning av vann. Gjennom sine stoffskifteprodukter kan blågrønnalger gjøre vann uegnet til praktisk bruk. I Mjøsa-Glåma-systemet er samfunn av Oscillatoria (i benthos og plankton) plaget av blågrønnalgeutvikling som forårsaker vond lukt og smak på fisken. Internasjonalt forskningssamarbeid tar opp problemene.nb_NO
dc.description.sponsorshipStatens forurensningstilsyn (SFT)nb_NO
dc.publisherNorsk institutt for vannforskningnb_NO
dc.relation.ispartofseriesNIVA-rapport;1871nb_NO
dc.rightsNavngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norgenb_NO
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/no/nb_NO
dc.subjectakvakulturnb_NO
dc.titleBlågrønnalger og påvirkning av vannkvalitet - lukt- og smaksstoffernb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.rights.holderNorsk institutt for vannforskning/Norwegian institute for water researchnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Matematikk og naturvitenskap: 400nb_NO
dc.source.pagenumber22nb_NO
dc.subject.keywordblågrønnalgenb_NO
dc.subject.keywordCyanophyceaenb_NO
dc.subject.keywordluktnb_NO
dc.subject.keywordsmaknb_NO
dc.subject.keywordgeosminnb_NO
dc.subject.keywordOscillatoria akvakulturnb_NO
dc.subject.keywordpåvirkningnb_NO
dc.subject.keywordvannkvalitetnb_NO
dc.subject.keywordakvakulturanleggnb_NO
dc.subject.keywordhydrobiologinb_NO
dc.subject.keyworddrikkevann
dc.relation.projectO-82087nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge