dc.contributor.author | Faafeng, B. | nb_NO |
dc.contributor.other | Faafeng, B. - Project manager | nb_NO |
dc.coverage.spatial | Akershus | nb_NO |
dc.date.accessioned | 2014-08-01T10:36:48Z | |
dc.date.available | 2014-08-01T10:36:48Z | |
dc.date.issued | 1994 | nb_NO |
dc.identifier | 3111 | nb_NO |
dc.identifier.isbn | 82-577-2542-0 | nb_NO |
dc.identifier.issn | 1894-7948 | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/207881 | |
dc.description.abstract | Vannkvaliteten i Gjersjøen blir stadig bedre, både mhp. vannets innhold av fosfor og planteplankton. Oksygenkonsentrasjonen i dypvannet har også vært i jevn bedring siden 1972. Innholdet av tarmbakterier på 35 meters dyp er imidlertid fortsatt høyt vår og høst, sannsynligvis pga lekkasjer og overløp på avløpsnettet. vannkvaliteten i Gjersjøen kan nå klassifiseres som "nokså dårlig", dvs klasse III i SFTs system for klassifisering av vannkvalitet. Fortsatt er tiltak for å bedre kvaliteten av avløpsnettet viktig for bedre vannkvalitet i Gjersjøen. | nb_NO |
dc.description.sponsorship | Fylkesmannen i Oslo og Akershus, Miljøvernavdelingen | nb_NO |
dc.publisher | Norsk institutt for vannforskning | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | NIVA-rapport;3111 | nb_NO |
dc.rights | Navngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge | nb_NO |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/no/ | nb_NO |
dc.subject | eutrofi | nb_NO |
dc.title | Gjersjøens utvikling 1972-93 og resultater fra sesongen 1993 | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.rights.holder | Norsk institutt for vannforskning/Norwegian institute for water research | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Matematikk og naturvitenskap: 400 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 56 | nb_NO |
dc.subject.keyword | eutrofiering | nb_NO |
dc.subject.keyword | algeoppblomstring forurensningsovervåkning | nb_NO |
dc.subject.keyword | pollution monitoring | nb_NO |
dc.subject.keyword | algal blooms | nb_NO |
dc.subject.keyword | eutrophication | nb_NO |
dc.relation.project | O-70006 | nb_NO |