Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorFaafeng, B.nb_NO
dc.contributor.otherFaafeng, B. - Project managernb_NO
dc.coverage.spatialAkershusnb_NO
dc.date.accessioned2014-08-01T10:36:48Z
dc.date.available2014-08-01T10:36:48Z
dc.date.issued1994nb_NO
dc.identifier3111nb_NO
dc.identifier.isbn82-577-2542-0nb_NO
dc.identifier.issn1894-7948nb_NO
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/207881
dc.description.abstractVannkvaliteten i Gjersjøen blir stadig bedre, både mhp. vannets innhold av fosfor og planteplankton. Oksygenkonsentrasjonen i dypvannet har også vært i jevn bedring siden 1972. Innholdet av tarmbakterier på 35 meters dyp er imidlertid fortsatt høyt vår og høst, sannsynligvis pga lekkasjer og overløp på avløpsnettet. vannkvaliteten i Gjersjøen kan nå klassifiseres som "nokså dårlig", dvs klasse III i SFTs system for klassifisering av vannkvalitet. Fortsatt er tiltak for å bedre kvaliteten av avløpsnettet viktig for bedre vannkvalitet i Gjersjøen.nb_NO
dc.description.sponsorshipFylkesmannen i Oslo og Akershus, Miljøvernavdelingennb_NO
dc.publisherNorsk institutt for vannforskningnb_NO
dc.relation.ispartofseriesNIVA-rapport;3111nb_NO
dc.rightsNavngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norgenb_NO
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/no/nb_NO
dc.subjecteutrofinb_NO
dc.titleGjersjøens utvikling 1972-93 og resultater fra sesongen 1993nb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.rights.holderNorsk institutt for vannforskning/Norwegian institute for water researchnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Matematikk og naturvitenskap: 400nb_NO
dc.source.pagenumber56nb_NO
dc.subject.keywordeutrofieringnb_NO
dc.subject.keywordalgeoppblomstring forurensningsovervåkningnb_NO
dc.subject.keywordpollution monitoringnb_NO
dc.subject.keywordalgal bloomsnb_NO
dc.subject.keywordeutrophicationnb_NO
dc.relation.projectO-70006nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge