dc.contributor.author | Faafeng, B. | nb_NO |
dc.contributor.author | Oredalen, T.J. | nb_NO |
dc.contributor.other | Faafeng, B. - Project manager | nb_NO |
dc.coverage.spatial | Akershus | nb_NO |
dc.date.accessioned | 2014-08-01T10:42:30Z | |
dc.date.available | 2014-08-01T10:42:30Z | |
dc.date.issued | 1998 | nb_NO |
dc.identifier | 3881 | nb_NO |
dc.identifier.isbn | 82-577-3466-7 | nb_NO |
dc.identifier.issn | 1894-7948 | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/209978 | |
dc.description.abstract | Vannkvaliteten i Gjersjøen er fortsatt i stabil bedring og en samlet vurdering viser at innsjøen kan plasseres i nest beste tilstandsklasse (klasse II: "God") mhp. fosfor og klorofyll i SFTs reviderte "Klassifisering av vannkvalitet i ferskvann" (SFT-1997). Også andre forhold viser at situasjonen er i ferd med å stabilisere seg på et tilfredsstillende nivå: konsentrasjonen av oksygen mot slutten av stagnasjonsperioden er tilfredsstillende høy og innslaget av blågrønnalger er ubetydelig. | nb_NO |
dc.description.sponsorship | Oppegård kommune | nb_NO |
dc.publisher | Norsk institutt for vannforskning | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | NIVA-rapport;3881 | nb_NO |
dc.rights | Navngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge | nb_NO |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/no/ | nb_NO |
dc.subject | vassdragsundersøkelse | nb_NO |
dc.title | Gjersjøens utvikling 1972-97 og resultater fra sesongen 1997 | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.rights.holder | Norsk institutt for vannforskning/Norwegian institute for water research | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Matematikk og naturvitenskap: 400 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 65 | nb_NO |
dc.subject.keyword | eutrofiering | nb_NO |
dc.subject.keyword | algeoppblomstring | nb_NO |
dc.subject.keyword | forurensningsovervåking | nb_NO |
dc.subject.keyword | pollution monitoring | nb_NO |
dc.subject.keyword | algal blooms | nb_NO |
dc.subject.keyword | eutrophication | nb_NO |
dc.relation.project | O-97066 | nb_NO |