Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHoltan, H.nb_NO
dc.contributor.otherHoltan, H. - Project managernb_NO
dc.date.accessioned2014-08-01T10:33:37Z
dc.date.available2014-08-01T10:33:37Z
dc.date.issued1992nb_NO
dc.identifier2719nb_NO
dc.identifier.isbn82-577-2083-6nb_NO
dc.identifier.issn1894-7948nb_NO
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/206783
dc.description.abstractMed forankring i måleresultatene for total fosfor og algemengde (klorofyll a), har forholdene i Farrisvannet i løpet av de siste 20 år utviklet seg mot mer produktive tilstander (mere alger). Som råvann for vannverk er vannkvaliteten i Farrisvann fortsatt god, men i siste halvpart av 80-årene var fargetallene høyere enn SIFFs normer for godt drikkevann. Vannets innhold av tarmbakterier har endret seg lite i løpet av siste 10-års-periode. LOV's råvannskvalitet tilfredsstiller ikke normene for godt drikkevann. Effektivisering av forurensningsbegrensede tiltak bør prioriteres. Ytterligere restriksjoner på bruken av vann og vassdrag bør vurderes.nb_NO
dc.description.sponsorshipFylkesmannen i Vestfold, Miljøvernavdelingennb_NO
dc.publisherNorsk institutt for vannforskningnb_NO
dc.relation.ispartofseriesNIVA-rapport;2719nb_NO
dc.rightsNavngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norgenb_NO
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/no/nb_NO
dc.subjecteutrofinb_NO
dc.titleOvervåking av Farris-Siljanvassdraget 1991nb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.rights.holderNorsk institutt for vannforskning/Norwegian institute for water researchnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Matematikk og naturvitenskap: 400nb_NO
dc.source.pagenumber44nb_NO
dc.subject.keyworddrikkevannnb_NO
dc.subject.keywordeutrofieringnb_NO
dc.subject.keywordbakterienb_NO
dc.subject.keyworddrinking waternb_NO
dc.subject.keywordorganic matternb_NO
dc.subject.keywordeutrophicationnb_NO
dc.subject.keywordbacterianb_NO
dc.relation.projectO-91205nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge