dc.contributor.author | Holtan, H. | nb_NO |
dc.contributor.other | Holtan, H. - Project manager | nb_NO |
dc.date.accessioned | 2014-08-01T10:33:37Z | |
dc.date.available | 2014-08-01T10:33:37Z | |
dc.date.issued | 1992 | nb_NO |
dc.identifier | 2719 | nb_NO |
dc.identifier.isbn | 82-577-2083-6 | nb_NO |
dc.identifier.issn | 1894-7948 | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/206783 | |
dc.description.abstract | Med forankring i måleresultatene for total fosfor og algemengde (klorofyll a), har forholdene i Farrisvannet i løpet av de siste 20 år utviklet seg mot mer produktive tilstander (mere alger). Som råvann for vannverk er vannkvaliteten i Farrisvann fortsatt god, men i siste halvpart av 80-årene var fargetallene høyere enn SIFFs normer for godt drikkevann. Vannets innhold av tarmbakterier har endret seg lite i løpet av siste 10-års-periode. LOV's råvannskvalitet tilfredsstiller ikke normene for godt drikkevann. Effektivisering av forurensningsbegrensede tiltak bør prioriteres. Ytterligere restriksjoner på bruken av vann og vassdrag bør vurderes. | nb_NO |
dc.description.sponsorship | Fylkesmannen i Vestfold, Miljøvernavdelingen | nb_NO |
dc.publisher | Norsk institutt for vannforskning | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | NIVA-rapport;2719 | nb_NO |
dc.rights | Navngivelse-IkkeKommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge | nb_NO |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/no/ | nb_NO |
dc.subject | eutrofi | nb_NO |
dc.title | Overvåking av Farris-Siljanvassdraget 1991 | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.rights.holder | Norsk institutt for vannforskning/Norwegian institute for water research | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Matematikk og naturvitenskap: 400 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 44 | nb_NO |
dc.subject.keyword | drikkevann | nb_NO |
dc.subject.keyword | eutrofiering | nb_NO |
dc.subject.keyword | bakterie | nb_NO |
dc.subject.keyword | drinking water | nb_NO |
dc.subject.keyword | organic matter | nb_NO |
dc.subject.keyword | eutrophication | nb_NO |
dc.subject.keyword | bacteria | nb_NO |
dc.relation.project | O-91205 | nb_NO |